Noen billetter igjen til Ole Dørje-konsert på Fornebu

Det er klart for radiokonserter på Odonata igjen og tirsdag 28. februar kommer Ole Dørje. Kanskje best kjent som sjefen for det berømte galleriet Solli Brug, men han er også en låtskriver med flere albumutgivelser og ikke minst veldig underholdende konserter !

Ole Dørje har, blant mye annet, vært gatemusikkant i Paris og med seg på konserten har han gromguttene Totto Hansen på perkusjon og Ingar Guttormsen på kontrabass. Sammen er de en trio som gjør konserter du ikke glemmer. Konserten er kl 19.30 tirsdag 28. februar på restaurant Odonata, på Fornebu. Den gamle utenlandsterminalen som står omtrent som da flyplassen ble åpnet i 1936. Et svært sjarmerende sted, med begrenset plass, så det lønner seg å være rask med billettkjøp.

Odonata betyr forresten øyenstikker, og «Øyenstikker» er tilfeldigvis tittelen på èn av sangene Ole Dørje skal synge denne kvelden. Konserten bli tatt opp og sendt senere på Ordentlig Radio.

Lytt på Ole Dørje her!
Og se noen av bildene hans samtidig.

Konserten er kl 19.30 tirsdag 28. februar
Billetter à kr 290,- kan forhåndsbestilles ved å sette pengene inn på bankkonto 1503 79 91411. Eller ved i vippse til Tor Andersen på 48043184. Vi tar også i mot bindende påmeldinger på tor@oradio.no.