U Radio konsert på Røverstaden 5. september 2018 – KJØP BILLETTER NÅ!

Programserien U Radio feirer en ny sesong med gjev konsert på Røverstaden i Oslo! Vi inviterer tre band fra tidligere program til å opptre på én og samme scene, og gir publikum anledning til å oppleve en unik musikalsk aften med tre av Oslos mest spennende band.

Ohnesorg: Subversiv visesang med fokus på sanger som vil fortelle noe om samfunnet vi lever i. Historier om Oslo, husokkupasjoner, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser, eller tapte revolusjoner. Ohnesorg betyr «sorgløs» og er inspirert av den vesttyske studenten Benno Ohnesorg som ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967.

Limstift: Populærmusikk på nynorsk med en humoristisk vri og ein smak av folkemusikk. En god blanding av egenlagd materiale og coverlåter.

Salongorkesteret: Tungt bevæpnet med mandolin, ukulele, sinnavokal, og mer til! En festgraut av blackgrass, kamikazeklezmer og deathpolka. Egne hits blandes med Iron Maiden, Britney Spears, Einsturzende Neubaten, m.m. Her får du alle refrengene du elsker, hater, og hater at du elsker.

Konserten vil bli tatt opp og vil senere bli å høre på Ordentlig Radio. Følg med på våre Facebook-sider og hjemmeside for informasjon om sendedato.

Dørene åpner kl. 19:00.
Konserten starter kl. 20:00.
Billettpris 150 kr (+ billettavgift 25 kr).

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/582775

Event header illustrasjon tegnet av Aleksander Luneborg

Salongörkesteret live.