REDD RADIOEN!

Visjonen vår om å fremme dagens og morgendagens artister henger i en tynn tråd og vi trenger din hjelp!

Som våre lyttere alt vet, så spiller vi ny og gammel norsk musikk innen alle sjangre. Radioen er spennende, ekte og ukommersiell. Den er ikke påvirket av listeprogram fra utlandet. Vi mener – som vi alltid har ment – at det er viktig å ha en arena hvor norsk musikk kan slippe til, fra både nye og kjente artister.

Men radiodrift er ikke billig, og i en turbulent tid med et skiftende marked og stadig flere aktører så har det ikke vært lett å holde hjulene i gang for å holde oss på luften. Vi mottar per i dag ikke de midler vi trenger fra det offentlige eller fra kommersielle aktører for å kunne drive radioen videre på det nivået vi ønsker for våre lyttere og for norsk musikk.

Men vi gir ikke opp! Og vi håper at våre lyttere heller ikke gjør det.

Ønsker du å hjelpe? Se vår kampanje på bidra.no, hvor du kan gi så mye – eller så lite – du vil. Vi setter pris på alle donasjoner, og alt hjelper for å sikre vår videre drift. For de mest sjenerøse, så har vi også flere flotte premier! Les mer på vår kampanjeside.

> Gå til vår kampanje! <

I 2018 mottok Ordentlig Radio NOPAs formidlingspris. Både programleder for «Tor de Jazz», Tor Hammerø (t.v. på bildet) og redaktør Tor Andersen (t.h. på bildet) var til stede for å ta i mot prisen.