Artist: Violet Road

Album: «In town to get you»

Utgiver: Sony Music

Utgitt: 05.02.16

Violet Road på nett: 

http://www.violetroad.no/
https://www.facebook.com/violetroad/
https://twitter.com/violetroadband/
https://www.instagram.com/violetroad/


Violet Road er et norsk band fra Kåfjord som består av brødre-kvartetten Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg fra Kåfjord, samt Kjetil Holmstad-Solberg fra Andøya.

– «Vi spiller mange instrumenter, og har nok vært glad i å bruke disse veldig mye. Denne gangen ønsket vi å gjøre produksjonen strammere, og lagde et dogme: Alt som spilles på en sang, må tåle å være skikkelig høyt i miksen. Hvis ikke må det bort! Målet var et mer minimalistisk, samtidig sterkere, uttrykk, med unisone temaer som kan synges med på – også når musikken er instrumental», forteller vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Deres forrige album «Back to the roadshow» ble et av Sony Musics aller mest solgte i 2014. Deres femte album «In town to get you» ble spilt inn i studioet Ocean Sound på Giske. Med seg hadde de medprodusent Jonas Lie Theis og miksetekniker Christer Andre Cederberg.

Du kan høre musikkpraten på Tidal og Spotify. Klikk logoen for ønsket platform nedenunder, eller benytt deg av den integrerte Spotify-spillelisten nederst.

  • logo-tidal-square
  • logo-tidal-square