Artist: Einar Flaa

Album: «Carriage Road»

Utgiver:

Utgitt: 29.04.16

Einar Flaa på nett:

Facebook
Twitter
Instagram


– Låtene på «Carriage Road» var de første jeg noensinne skrev som ikke var ment å høres av noen. Idéen min var å skrive et sett så ufiltrerte låter som overhodet mulig, for så å legge de i soveromsskuffen og aldri ta de frem igjen, forteller Einar Flaa.

Det er nesten fem år siden Einar Flaa ga ut sin debutplate, «Songs from a place called Melsomvik», da under navnet Einar Flaa Academy. Siden den gang har han rukket å bli tobarnsfar, og mellom bleieskift og våkenetter har altså Flaa skrevet og spilt inn de ni låtene som utgjør «Carriage Road».

– Da min eldste datter ble født i 2011, ble det raskt tydelig at det eneste tidspunktet på døgnet jeg kunne skrive var mellom seks og kvart på sju på morgenen. Tidligere i livet ville jeg aldri drømt om at kreativiteten kunne blomstre så tidlig på dagen, men hele dette albumet er altså skrevet før frokost, sier Flaa.

«Carriage Road» er et dypt personlig og emosjonelt nakent album. De fleste låtene omhandler oppvekst i en eller annen form, og albumtittelen (direkte oversettelse fra engelsk er «Grusvei») henspiller på veien Einar og hans yngre søster ofte gikk sammen mellom deres skilte foreldres to hus.

Du kan høre musikkpraten på Tidal og Spotify. Klikk logoen for ønsket platform nedenunder, eller benytt deg av den integrerte Spotify-spillelisten nederst.

  • logo-tidal-square

    Kommer!

  • logo-tidal-square