ORDENTLIG RADIO UTVIDER TILBUDET !

Vi øker antall direktesendinger med femti prosent og sender vårt nye program «Lytt på Nytt» tirsdag, onsdag og torsdag kl 10.00 – 12.00. Fylt med artister som er aktuelle med ny musikk. Og med to nye programledere !

 

Maria Bringsjord er 28 år og kommer fra Oslo. Musikk har alltid vært en viktig del av livet hennes, og hun gikk derfor musikklinja på videregående. Senere gikk hun radiolinja på Danvik Folkehøgskole, og etter hvert jobbet Maria som reporter hos Radio NRJ. Videre har hun jobbet som freelance i TV i flere år, og nå er det jobb i plateselskap og tv-produksjon som opptar det meste av tiden.

Fun Fact: Når Maria lager mat alene, later hun som hun er med i kokkeprogram.

 

Malene Cae er 27 år og kommer fra Hamar. Hun ble ferdig utdannet med en mastergrad i journalistikk fra UiO tidligere i år, og har tidligere tatt bachelor i medievitenskap med emner i musikkvitenskap. Ved siden av studiene har hun jobbet med PR og markedsføring i et plateselskap, en jobb hun har fortsatt i også etter studietiden. Tidligere har Malene jobbet i Radio Nova, der hun var redaksjonsmedlem og programleder.

Fun Fact: Hver gang Malene ser danseprogram på TV, skulle hun ønske at hun ble proffdanser.