Låtskriver’n vinter’n 2016

851x315_header_arrangementet

I samarbeid med Bærums Verk arrangerer Ordentlig Radio en ny runde med «Låtskriver’n», hvor programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med norske låtskrivere. Opptakene skjer i Gassbygningen ved Elvegangen på Bærums Verk.

Billettene legges ut for salg to uker før gjeldende arrangement, kl. 16:00 på KaffeVerket på 5. plan i Handelshuset Bærums Verk.

Det er kun 120 billetter tilgjengelig per opptreden, og billettene er unummererte. Pris per billett er kr. 250. Dørene åpner kl. 19:00, og opptredenen og opptak starter kl. 20:00. Det vil være salg av forfriskninger på stedet.

Slik ser programmet ut for vinteren 2016:

Tirsdag 16. februarLars Lillo-Stenberg
Feiret 30-årsjubileum med deLillos i fjor med bok og omfattende konsertvirksomhet. Låtskriver i bandet som er en av «de fire store» i nyere norsk rock.

Tirsdag 23. februar – Frode Alnæs
Dance With A Strangers låtskriver og gitarist har for lengst etablert seg som soloartist av stor klasse. Han er svanger med nytt album i mars.

Tirsdag 1. mars – Anita Skorgan
Folkekjær og vital veteran med 20 albumutgivelser på samvittigheten. Spellemannpris-vinnende og flere ganger deltaker i MGP. Hun var med i «Hver gang vi møtes» i 2013 og høstet mange lovord for sine låter og tolkninger.

Tirsdag 8. marsPål Angelskår
Vokalist og låtskriver i den Spellemannprisvinnende gruppen Minor Majority har også utgitt to soloalbum. Kjent for radiohiter som «She Gave Me Away» og «Supergirl».

Tirsdag 15. marsTom Roger Aadland
Kritikerrost låtskriver som omtales som «Tekstforfatter av stort format» og «En melodisnekker av de sjeldne». Kjent for radio-hiter som «Googla deg» og «Like til vi dør», samt sine tolkninger av Bob Dylan.

Tirsdag 29. mars – Tove Bøygard
Tove Bøygard har tidligere gitt ut fire kritikerroste plater, tre sammen med sin søster Anita i duoen Bøygard, hvorav den seneste ble Spellemannsnominert i 2014. Tove har også utgitt en soloplate, som høstet gode anmeldelser.