U Radio konsert på Røverstaden 5. september 2018 – KJØP BILLETTER NÅ!

Programserien U Radio feirer en ny sesong med gjev konsert på Røverstaden i Oslo! Vi inviterer tre band fra tidligere program til å opptre på én og samme scene, og gir publikum anledning til å oppleve en unik musikalsk aften med tre av Oslos mest spennende band.

Ohnesorg: Subversiv visesang med fokus på sanger som vil fortelle noe om samfunnet vi lever i. Historier om Oslo, husokkupasjoner, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser, eller tapte revolusjoner. Ohnesorg betyr «sorgløs» og er inspirert av den vesttyske studenten Benno Ohnesorg som ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967.

Limstift: Populærmusikk på nynorsk med en humoristisk vri og ein smak av folkemusikk. En god blanding av egenlagd materiale og coverlåter.

Salongorkesteret: Tungt bevæpnet med mandolin, ukulele, sinnavokal, og mer til! En festgraut av blackgrass, kamikazeklezmer og deathpolka. Egne hits blandes med Iron Maiden, Britney Spears, Einsturzende Neubaten, m.m. Her får du alle refrengene du elsker, hater, og hater at du elsker.

Konserten vil bli tatt opp og vil senere bli å høre på Ordentlig Radio. Følg med på våre Facebook-sider og hjemmeside for informasjon om sendedato.

Dørene åpner kl. 19:00.
Konserten starter kl. 20:00.
Billettpris 150 kr (+ billettavgift 25 kr).

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/582775

Event header illustrasjon tegnet av Aleksander Luneborg

Salongörkesteret live.

Episode 7: Oslo Swingers Club

Oslo Swingers Club spiller både tradisjonelle og egenlagde sanger innenfor swingjazz sjangeren. Vi snakker om swingdans, plateinnspilling, samt mulig uheldige forvekslinger rundt deres bandnavn. De spiller i tillegg live og akustisk i studio.

Låter spilt: «Rather Be Riding», «Unemployment Swing», «Stompin’ At The Laundromat», «Walk With Pride».

Originalt sendt på radio 5. april 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

Episode 6: Indiefjord og EardrumsPop

Sammen med familien, venner og lokalbefolkningen arranger Silja Haddal Mork den årlige internasjonale indie pop festivalen Indiefjord i den lille bygda Bjørke – en festival som gir både artister og festivaldeltagere en unik opplevelse. Silja er i tillegg involvert med EardrumsPop, et «plateselskap» som gir ut gratis indie pop på nettet fra både store og litt mindre store navn.

Låter spilt: Crying Day Care Choir med «Hey Sugar» (live fra Indiefjord), Stig Ulv med «Takk» (live fra Indiefjord), Lowpines med «Give Me A Horse».

Originalt sendt på radio 29. mars 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

Foto: Horatio Earl Monge.

Episode 5: Limstift

Limstift tilbyr «populærmusikk på nynorsk med ein smak av folkemusikk». De snakker bl.a. om Trysil Treff, Tinder, og litt trekkspill, og de spiller live i studio.

Låter spilt: «Korska» (originalt av Amy MacDonald), «Minesveipar» (originalt av The Society of Poor Academics), «Lysekrona» (originalt av Sia), «Tinder».

Originalt sendt på radio 8. mars 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

Episode 4: Swamp Things

Swamp Things er en hardtslående stonerrock-kvartett fra Oslo. Vi snakker bl.a. om blues, vinyl, og norsk hard-rock.

Låter spilt: «Inside the Brazen Bull», «Steamwheeler», «Red Skies».

Originalt sendt på radio 1. mars 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

Episode 3: Ohnesorg

Ohnesorg er et akustisk viseband med røtter i punk-miljøet som fremfører bl.a. gamle og moderne protestsanger, sanger om husokkupasjoner, desertører, forbudt kjærlighet, og sanger om en verden uten grenser. De spiller også live og akustisk for oss i studio.

Låter spilt: «Sangen om Rauchhaus» (skrevet av Rio Reiser), «Fedrelandet» (tekst av Rudolf Nilsen, musikk av Dag Berglund), og «Leve Patagonia».

Originalt sendt på radio 22. februar 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

Episode 2: MarsMelons

Morten Molthe er hovedansvarlig for det Oslo-baserte nettlabelet MarsMelons – hvor fokuset er på å bevare og å spre musikk fremfor fortjeneste. Med punk-prinsipper og en entusiasme for eksperimentell musikk tilbyr de alle labelets utgivelser gratis.

Låter spilt: Duelling Ants med «Scuba», Fruktnøtt med «Thizthiz», Electric Teepee med «Bag Full», Coax med «Mushroom».

Originalt sendt på radio 15. februar 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes