U Radio – med Ohnesorg

I dag (onsdag 22. februar) kl. 21:00 kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest denne gang er Ohnesorg. Det er et akustisk viseband med røtter i punk-miljøet som fremfører bl.a. gamle og moderne protestsanger, sanger om husokkupasjoner, desertører, forbudt kjærlighet, og sanger om en verden uten grenser. De spiller også live og akustisk for oss i studio. Se en smakebit nedenunder hvor de fremfører låten «Fedrelandet» (tekst av Rudolf Nilsen, musikk av Dag Berglund).

U Radio kan du høre onsdag 22. februar kl. 21:00 og i reprise søndag 26. februar kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Uradio_nobg

U Radio – med MarsMelons

Førstkommende onsdag (15. februar, kl. 21:00) kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest denne gang er musiker Morten Molthe, hovedansvarlig for det Oslo-baserte nettlabelet MarsMelons – hvor fokuset er på å bevare og å spre musikk fremfor profit. Med punk-prinsipper og en entusiasme for musikk tilbyr de alle labelets utgivelser gratis.

Vi hører låter fra Duelling Ants, Fruktnøtt, Coax, og Electric Teepee.

www.marsmelons.com

U Radio kan du høre 15. februar kl. 21:00 og i reprise søndag 19. februar kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Morten Molthe

Morten Molthe, musiker og hovedansvarlig for nettlabelet MarsMelons.

Uradio_nobg

PREMIERE: U Radio – med Salongörkesteret

Førstkommende onsdag (8. februar, 2017) er det premiere på U Radio, et program som retter fokuset på de litt mindre kjente navnene innenfor nyere alternativ norsk musikk. Programleder Eivind Kirkeby snakker med spennende band og artister som vanligvis ikke slipper så lett til i media og vi får høre deres filosofi, deres historier, og ikke minst deres musikk.

Programleder Eivind Kirkeby.

Først ut i rekken er Salongörkesteret, som påstår at de er det eneste blackgrass bandet i verden – og norges kanskje tredje beste liveband. Bandmedlemmer Bjørnar Olsen, Bjørn Halvorsen, og Bjarne Træen snakker bl.a. om språk, weltschmerz, studiepoeng, og nips. De spiller også live og akustisk for oss i studio. Se en smakebit nedenunder hvor de fremfører låten «Brekker loven».

Programmet kan du høre 8. februar kl. 21:00 og i reprise søndag 12. februar kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Uradio_nobg