U Radio – episode 1: Salongörkesteret

Salongörkesteret påstår at de er det eneste blackgrass bandet i verden – og norges kanskje tredje beste liveband. Bandmedlemmer Bjørnar Olsen, Bjørn Halvorsen, og Bjarne Træen snakker bl.a. om språk, weltschmerz, studiepoeng, og nips. De spiller også live og akustisk for oss i studio.

Låter spilt: «Selavi», «Pomor», «Brekker Loven», «For Jeg Elsker Deg».

Originalt sendt på radio 8. februar 2017.

Last ned mp3 | Abonner på RSS feed | Abonner på iTunes

U Radio – med Oslo Swingers Club

I kveld (onsdag 5. april) kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest i studio denne gang er bandet Oslo Swingers Club, som spiller både tradisjonelle og egenlagde sanger innenfor swingjazz sjangeren. Vi snakker om swingdans, plateinnspilling, samt mulige forvekslinger rundt deres bandnavn. De spiller også live og akustisk i studio. Se en smakebit nedenunder, hvor de fremfører låten «Scatman», en hyllest til 90-talls artisten Scatman John.

Programmet kan du høre onsdag 5. april kl. 21:00 og i reprise søndag 9. april kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

U Radio – med Indiefjord og EardrumsPop

I kveld (29. mars, kl. 21:00) kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest denne gang er Silja Haddal Mork. Sammen med familien, venner og lokalbefolkningen arranger hun den årlige internasjonale indie pop festivalen Indiefjord i den lille bygda Bjørke – en festival som gir både artister og festivaldeltagere en unik opplevelse. Hun er i tillegg involvert med EardrumsPop, et «plateselskap» som gir ut gratis indie pop på nettet fra både store og litt mindre store navn.

Vi hører musikk fra Crying Day Care Choir, Stig Ulv, og Lowpines.

Programmet kan du høre i kveld onsdag 29. mars kl. 21:00 og i reprise søndag 2. april kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Indiefjord

Foto: Horatio Earl Monge.

U Radio – med Limstift

Førstkommende onsdag (8. mars, kl. 21:00) kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind KirkebyOrdentligradio.no.

Gjest denne gang er bandet Limstift som tilbyr «populærmusikk på nynorsk med ein smak av folkemusikk». De snakker bl.a. om Trysil Treff, Tinder, og litt trekkspill. De spiller i tillegg live i studio. Se en smakebit nedenunder, hvor de fremfører sin tolkning av Amy MacDonald’s «This Is The Life», her omdøpt til «Korska».

Programmet kan du høre onsdag 8. mars kl. 21:00 og i reprise søndag 12. mars kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.