HUS FORBI nummer 25!!

Hus forbi 25

U Radio – med Ohnesorg

I dag (onsdag 22. februar) kl. 21:00 kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest denne gang er Ohnesorg. Det er et akustisk viseband med røtter i punk-miljøet som fremfører bl.a. gamle og moderne protestsanger, sanger om husokkupasjoner, desertører, forbudt kjærlighet, og sanger om en verden uten grenser. De spiller også live og akustisk for oss i studio. Se en smakebit nedenunder hvor de fremfører låten «Fedrelandet» (tekst av Rudolf Nilsen, musikk av Dag Berglund).

U Radio kan du høre onsdag 22. februar kl. 21:00 og i reprise søndag 26. februar kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Uradio_nobg

Billettsalget i gang til Ole Dørje-konsert på Fornebu

Det er klart for radiokonserter på Odonata igjen og tirsdag 28. februar kommer Ole Dørje. Kanskje best kjent som sjefen for det berømte galleriet Solli Brug, men han er også en låtskriver med flere albumutgivelser og ikke minst veldig underholdende konserter !

Ole Dørje har, blant mye annet, vært gatemusikkant i Paris og med seg på konserten har han gromguttene Totto Hansen på perkusjon og Ingar Guttormsen på kontrabass. Sammen er de en trio som gjør konserter du ikke glemmer. Konserten er kl 19.30 tirsdag 28. februar på restaurant Odonata, på Fornebu. Den gamle utenlandsterminalen som står omtrent som da flyplassen ble åpnet i 1936. Et svært sjarmerende sted, med begrenset plass, så det lønner seg å være rask med billettkjøp.

Odonata betyr forresten øyenstikker, og «Øyenstikker» er tilfeldigvis tittelen på èn av sangene Ole Dørje skal synge denne kvelden. Konserten bli tatt opp og sendt senere på Ordentlig Radio.

Lytt på Ole Dørje her!
Og se noen av bildene hans samtidig.

Konserten er kl 19.30 tirsdag 28. februar
Billetter à kr 290,- kan forhåndsbestilles ved å sette pengene inn på bankkonto 1503 79 91411. Eller ved i vippse til Tor Andersen på 48043184. Vi tar også i mot bindende påmeldinger på tor@oradio.no.

 

 

Hus Forbi og bokstaven G!

Hus Forbi 24 Bilde

U Radio – med MarsMelons

Førstkommende onsdag (15. februar, kl. 21:00) kan du høre en ny episode av U Radio med programleder Eivind Kirkeby.

Gjest denne gang er musiker Morten Molthe, hovedansvarlig for det Oslo-baserte nettlabelet MarsMelons – hvor fokuset er på å bevare og å spre musikk fremfor profit. Med punk-prinsipper og en entusiasme for musikk tilbyr de alle labelets utgivelser gratis.

Vi hører låter fra Duelling Ants, Fruktnøtt, Coax, og Electric Teepee.

www.marsmelons.com

U Radio kan du høre 15. februar kl. 21:00 og i reprise søndag 19. februar kl. 19:00 – på DAB, app, og nettradio.

Morten Molthe

Morten Molthe, musiker og hovedansvarlig for nettlabelet MarsMelons.

Uradio_nobg

Hør hele programmet om Finn Coren her!

Programleder Ronnie MAG Larsen laget en times program om musikeren Finn Coren. Hør Hus Forbi i sin helhet her.

finncoren_2015_steinovre_rgb