Mixed Zone – Radiokonserter på Røverstaden –

 

Mixed Zone –
– der publikum møter artister både på scenen og i baren!

Endelig skal Oslo igjen få ett “skikkelig” bransjested! Og det på ett sted med legendestatus, Klubben på Røverstaden holder til i de gamle lokalene til Club 7. Prosjektet er et samarbeid mellom Røverstaden, en rekke norske kjente og litt mindre kjente artister, og Ordentlig radio.

15. oktober er det “Grand opening” av Røverstaden og Ordentlig radios nye prosjeket Mixed Zone, med spennede artister og uformell paneldebatt. Alle kveldene på Røverstaden vil bli tapet og sendt som radiokonserter i etterkant. Ideen er at her skal bransjefolk og vanlig publikum mingle og høre på god musikk. Konsertene vil gå mandager kl.19.00.

 

PÅ ÅPNINGSKVELDEN MØTER DU:

Øivind «ElG»Elgenes, Elin Furubotn og Hege Saugstad står for det musikalske.

Det blir debatt «Går norsk musikk til himmels eller helvete, med Christer Falck, Per Sundnes og Tor Andersen – ledet av Bjørn EP.

– Dette er jaggu på tide. Endelig er det noen som tar grep og tar vare på alle de gode hstoriene i norsk musikk. Det er mange historier som venter på å bli fortalt, sier Per Sundnes – som kommer på åpningskvelden.

U Radio konsert på Røverstaden 5. september 2018 – KJØP BILLETTER NÅ!

Programserien U Radio feirer en ny sesong med gjev konsert på Røverstaden i Oslo! Vi inviterer tre band fra tidligere program til å opptre på én og samme scene, og gir publikum anledning til å oppleve en unik musikalsk aften med tre av Oslos mest spennende band.

Ohnesorg: Subversiv visesang med fokus på sanger som vil fortelle noe om samfunnet vi lever i. Historier om Oslo, husokkupasjoner, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser, eller tapte revolusjoner. Ohnesorg betyr «sorgløs» og er inspirert av den vesttyske studenten Benno Ohnesorg som ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967.

Limstift: Populærmusikk på nynorsk med en humoristisk vri og ein smak av folkemusikk. En god blanding av egenlagd materiale og coverlåter.

Salongorkesteret: Tungt bevæpnet med mandolin, ukulele, sinnavokal, og mer til! En festgraut av blackgrass, kamikazeklezmer og deathpolka. Egne hits blandes med Iron Maiden, Britney Spears, Einsturzende Neubaten, m.m. Her får du alle refrengene du elsker, hater, og hater at du elsker.

Konserten vil bli tatt opp og vil senere bli å høre på Ordentlig Radio. Følg med på våre Facebook-sider og hjemmeside for informasjon om sendedato.

Dørene åpner kl. 19:00.
Konserten starter kl. 20:00.
Billettpris 150 kr (+ billettavgift 25 kr).

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/582775

Event header illustrasjon tegnet av Aleksander Luneborg

Salongörkesteret live.

Ordentlig Radio nominert til PRIX RADIO – igjen!

Vi er glade for å annonsere at Ordentlig Radio har blitt nominert av Norsk lokalradioforbund til den gjeve Prix Radio prisen i to kategorier:

  • Tor Hammerø i kategorien «Årets programleder» med sin programserie Tor de Jazz.
  • Programserien Artistbrønsj i kategorien «Årets sendeflate», ledet av Tor Andersen.

Se den fulle listen her.

Dette er det andre året på rad at Ordentlig Radio har mottatt nominasjoner til Prix Radio prisen.

HØR ALLE ARTISTENE NÅR DU VIL !

Nå legger vi ut alle samtalene i «Artistbrønsj» som podcast.

Hver uke har vi besøk av 10-12 artister i Flytårnet vårt på Fornebu, og prater og lytter til fersk musikk. Det er løs jakke, lave skuldre og mange artister møter hverandre for første gang hos oss og det blir uforutsigbare og morsomme samtaler!
HØR HER:
http://www.ordentligradio.no/…/artist…/podkast-artistbronsj/
Vi har lagt ut de to første brønsj-pratene nå, og det kommer mange flere i løpet av neste uke og fremover. Hele fjoråret skal på plass i tillegg til årets sendinger. Gjestene i de første programmene er Knut Reiersrud BandAndrea Rydin BergeHans Petter AaserudJaffre & Feit PuddelCreedence StoryNight m/ Fortunate SonsOmar Omar (bildet), Levi HenriksenVidar VillaThe PhantomsJarle SkavhellenPernille Øiestad og Hans Cato Kristiansen.

Ordentlig Radio på Prix Radio

Ordentlig Radio var i år nominert til den gjeve Prix Radio-prisen, norges «Academy Awards» innen radiobransjen. Nominasjonene var innen kategoriene Årets podcast, med programmet Verbal ulydighet, og Årets radiokanal. Ordentlig Radio hadde i tillegg fire andre nominasjoner i delfinalen, som listes her.

Det ble ingen pris på Ordentlig Radio i år, men vi ønsker å gratulere alle vinnere! Se en komplett liste over vinnerene i hver kategori her, og se nedenunder for video og bilder.

Representanter for Ordentlig Radio på den røde løperen under Prix Radio prisutdelingen. Fra venstre til høyre: Jan Kerr Eckbo (Verbal Ulydighet), Tor Andersen (Artistfrokost, Musikkpraten, Verbal Ulydighet), og Eivind Kirkeby (U Radio).

Tor Andersen (venstre) og Jan Kerr Eckbo (høyre) i diskusjon ved middagsbordet.

Ordentlig Radio nominert til ÅRETS RADIOKANAL!

Ordentlig Radio har blitt nominert til radiobransjens aller gjeveste pris, nemlig Prix Radio-prisen i kategorien «Årets radiokanal». I samme kategori finner vi også Nea Radio, NRK  P1+, og P4 som nominerte. Listen over de nominerte ble publisert 27. august.

Dette er Ordentlig Radios andre nominasjon til årets Prix Radio-pris. Som vi tidligere rapporterte, så har også programserien Verbal ulydighet blitt nominert i kategorien «Årets podcast». I tillegg var Ordentlig Radios nominert i flere andre kategorier til Prix Radios semi-finale.

Se en komplett liste over de nominerte i hver kategori her.

Vinnerene vil bli kunngjort fredag kveld 15. september på Prix Radios årlige prisseremoni under Radiodager-arrangementet.

Jan Kerr Eckbo (venstre) og Tor Andersen (høyre) fra programmet Verbal ulydighet.

PREMIERE: John John & Rebekka

John John og Rebekka er programmet der kvinner får vite det meste av det de ønsker å vite, og enda mer som de aldri visste om. Rebekka er genforsker og driver Livslyst og motivasjonssenteret – John John er eventyrer, som for det meste holder til på øyene i Det Indiske hav, når han ikke spiller i rockeband, lager dokumentarfilmer eller lager radiosendinger. Han har det siste året hatt over 40 sendinger av John John og Damene her på Ordentlig Radio – intervjuer med kvinner på alle nivå.

Nå i denne nye radioserien vil han gå enda lenger for å finne ut mer om kvinnene og ders liv, sammen med spesialisten. Første handler om å hente frem den naturlige erotiske kvinnekraften – særlig hvis du er god på å stresse.

Og så går det slag i slag fremover i 12 programmer.

Programmet har premiere lørdag 2. september kl.13:00. Podkast vil bli gjort tilgjengelig dagen etter sending.