Låtskriver’n på NRK P1: Tove Bøygard

I dag søndag 21. august klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Tove Bøygard.

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Tove Boygard

Låtskriver’n på NRK P1: Tom Roger Aadland

I dag søndag 14. august klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Tom Roger Aadland.

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Tom Roger Aadland - Musikkvideo

Låtskriver’n på NRK P1: Pål Angelskår

I dag søndag 7. august klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Pål Angelskår.

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Låtskriver’n på NRK P1: Anita Skorgan

I dag søndag 31. juli klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Anita Skorgan.

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Låtskriver’n på NRK P1: Frode Alnæs

I dag søndag 24. juli klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Frode Alnæs (kjent fra bandet Dance with a Stranger).

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Frode Alnaes

Låtskriver’n på NRK P1: Lars Lillo-Stenberg

I dag søndag 17. juli klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Lars Lillo-Stengberg (kjent fra bandet deLillos).

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.

Lars Lillo-Stenberg

Låtskriver’n på NRK P1: Unni Wilhelmsen

I dag søndag 10. juli klokken 13.03 kan du høre Låtskriver’n på NRK P1, produsert av Ordentlig Radio. Programleder Tor Andersen og et lite publikum opplever en intim aften med snakk og musikk med den folkekjære norske artisten og låtskriveren Unni Wilhelmsen.

Tatt opp på Gassbygningen på Bærums Verk.